Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Directia Generala Antifrauda Fiscala

Directia Generala Antifrauda Fiscala

Liviu dragnea propune modificarea cadrului legal în care inspectorii agenției naționale de administrare fiscală și cei ai direcției generale antifraudă își desfășoară activitatea. Citeste acum toate articole despre directia generala antifrauda fiscala pe digi24.ro.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Agenţia naţională de administrare fiscală, prin direcţia generală antifraudă fiscală, a declanşat operaţiunea mercur, cea mai amplă acţiune de verificare a veniturilor nedeclarate obţinute din comerţul electronic nefiscalizat, urmare a extinderii acestui tip de acte de comerţ şi a numărului foarte. Seful fiscului a decis sa taie salariile inspectorilor antifrauda. În timpul monitorizării şi controlului, atât pe principalele căi de comunicaţie şi noduri rutiere, cât şi la silozuri şi la unităţile de morărit şi.

Decizia De Impunere Către Firme Se Va Face Doar Pe Baza Controalelor Direcţiei Generale De Antifraudă
vizitati articolul complet aici : https://www.zf.ro/banci-si-asigurari/decizia-de-impunere-catre-firme-se-va-face-doar-pe-baza-controalelor-directiei-generale-de-antifrauda-fiscala-13169115
Direcţia generală antifraudă fiscală, bucharest, romania. Stiri despre directia generala antifrauda fiscala. Decizia de acordare a codului de tva aparţine administraţiei fiscale judeţene competente teritorial şi depinde de.

Premierul victor ponta a semnat numirea în funcţie a şefului direcţiei generale antifraudă fiscală.

Liviu dragnea propune modificarea cadrului legal în care inspectorii agenției naționale de administrare fiscală și cei ai direcției generale antifraudă își desfășoară activitatea. Firme de service case de marcat din intreaga tara au fost controlate de directia generala antifrauda fiscala pe. Evenimentul zilei > actual > direcţia generală antifraudă fiscală a declanşat jihadul.

Luni, 11 martie a.c., în debutul operațiunii integrum, peste 150 de inspectori ai direcției generale antifraudă fiscală din cadrul anaf au sigilat până în. Începând cu data de 01 februarie 2015 intră în vigoare noua procedură de înregistrare în scopuri de tva a persoanelor impozabile, menită să reducă şi să prevină frauda în domeniul tva. Din data de 8 august până în prezent, inspectorii direcției generale antifraudă fiscală au oprit și verificat în trafic 124.800 de autovehicule de transport marfă în proximitatea punctelor de trecere a frontierei de stat.

Ce Bunuri Are Trecute In Declaraţia De Avere Seful Direcţiei Generale Antifraudă Din Cadrul Anaf Suspectat
vizitati articolul complet aici : https://www.zf.ro/profesii/ce-bunuri-are-trecute-in-declaratia-de-avere-seful-directiei-generale-antifrauda-din-cadrul-anaf-suspectat-de-coruptie-14706454
2 de rezultate pentru eticheta directia generala antifrauda fiscala. Pagina oficială a direcţiei generale antifraudă fiscală [cuvintele. Potrivit unui plan de reorganizare discutat zilele acestea în cadrul unor întâlniri între reprezentanți ai ministerului finanțelor și șefii anaf, direcția generală antifraudă fiscală din cadrul anaf va fi desființată.

În primă fază, vor fi analizate datele companiei cu o aplicație informatică.

Citeste acum toate articole despre directia generala antifrauda fiscala pe digi24.ro. Evenimentul zilei > actual > direcţia generală antifraudă fiscală a declanşat jihadul. Agenţia naţională de administrare fiscală, prin direcţia generală antifraudă fiscală, a declanşat operaţiunea mercur, cea mai amplă acţiune de verificare a veniturilor nedeclarate obţinute din comerţul electronic nefiscalizat, urmare a extinderii acestui tip de acte de comerţ şi a numărului foarte.

Începând cu data de 01 februarie 2015 intră în vigoare noua procedură de înregistrare în scopuri de tva a persoanelor impozabile, menită să reducă şi să prevină frauda în domeniul tva. Inspectorii direcției generale antifraudă fiscală au sesizat parchetul de pe lângă tribunalul bucurești. Premierul victor ponta a semnat numirea în funcţie a şefului direcţiei generale antifraudă fiscală.

Arhive Antifrauda Botosaninews Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.botosaninews.ro/tag/antifrauda/
Agenţia naţională de administrare fiscală organizează, în data de 1 martie (proba scrisă), concurs pentru ocuparea unui număr de 300 de posturi la direcţia generală antifraudă fiscală, din care 108 posturi la direcţia de combatere a fraudelor. Firme de service case de marcat din intreaga tara au fost controlate de directia generala antifrauda fiscala pe. Secretarul general a fost reținut de dna.

La direcția generală antifraudă fiscală è coordinata da un vicepresidente, con qualifica di sottosegretario di stato, nominato dal primo ministro, e diretto da ispettore generale, coadiuvato da ispettori generali adjuncți antifraudă.

Decizia de acordare a codului de tva aparţine administraţiei fiscale judeţene competente teritorial şi depinde de. Citeste acum toate articole despre directia generala antifrauda fiscala pe digi24.ro. Potrivit unui plan de reorganizare discutat zilele acestea în cadrul unor întâlniri între reprezentanți ai ministerului finanțelor și șefii anaf, direcția generală antifraudă fiscală din cadrul anaf va fi desființată.

Posting Komentar untuk "Directia Generala Antifrauda Fiscala"