Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Mausoleul De La Soveja

Mausoleul De La Soveja

Mausoleul și muzeul soveja este un muzeu județean din dragosloveni. Istoria neamului românesc este un lung șir de suferințe, iar chinurile prin care au trecut eroii patriei sunt, desigur, cele mai grele.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

21 apr 2009 @ 13:24. În acest caz, obligatoriu, trebuie citată sursa informaţiei. Pe plăcile de marmură din fața criptelor au fost înscrise numele celor identificați.

File Mausoleul Eroilor Soveja 1916 1919 Jpg Wikimedia Commons
vizitati articolul complet aici : https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Mausoleul_Eroilor_Soveja_(1916-1919).JPG
Sursa www.rador.ro va fi citată, cu link către site, în primul paragraf, iar la sfârşitul ultimului paragraf. Corul pastorala a susținut un recital de cântece patriotice și. Spre intrarea sa urcă o scară monumentală străjuită de 2 tunuri.

The last objective visited was the soveja mausoleum, on the șușița river valey, 50 km from the main road at tișița.

Mausoleul este situat la intrarea în stațiunea soveja, județul vrancea și a fost construit la iniţiativa localnicilor și a organizaţiei „văduvele de război. Pe plăcile de marmură din fața criptelor au fost înscrise numele celor identificați. Mausoleul de la marasesti a fost construit la initiativa societatii ortodoxe nationale a femeilor romane (1919), mausoleul marasesti este opera arhitectilor george cristinel si constantin pomponiu, a sculptorilor ion jalea si corneliu meorea, a pictorului eduard saulescu.

Mausoleul este situat la intrarea în stațiunea soveja, județul vrancea și a fost construit la iniţiativa localnicilor și a organizaţiei „văduvele de război. Sub formă de cruce, el a fost ridicat din blocuri de piatră masive. 21 apr 2009 @ 13:24.

Mausoleul De La Soveja Un Obiectiv Interesant Pe Meleaguri Vrancene Impresii Descoperă Zona Soveja Soveja Amfostacolo
vizitati articolul complet aici : https://amfostacolo.ro/impresii9.php?iid=102533&d=descopera-zona-soveja--soveja
It shelters the bones of romanian and russian soldiers in crypts. Aici odihnesc ostași căzuți pe aceste plaiuri în războiul 1916. Ultimul obiectiv vizitat, în ordine, dintre mausoleele vrancei, este cel de la soveja, pe valea șușiței în sus, la peste 50 de km de tișița, spre munți (dn 2l).

Frequently asked questions about mausoleum soveja.

It shelters the bones of romanian and russian soldiers in crypts. Heroes mausoleum, soveja ⭐ , romania, vrancea: Mausoleul de la marasesti a fost construit la initiativa societatii ortodoxe nationale a femeilor romane (1919), mausoleul marasesti este opera arhitectilor george cristinel si constantin pomponiu, a sculptorilor ion jalea si corneliu meorea, a pictorului eduard saulescu.

Pe plăcile de marmură din fața criptelor au fost înscrise numele celor identificați. Pe placile de marmura din fata criptelor au fost inscrise numele celor identificati. Aici odihnesc ostași căzuți pe aceste plaiuri în războiul 1916.

Centenarulmariiuniri Vrancea Ample Manifestări In Perioada 3 6 August Dedicate Eroilor Căzuţi In Primul Război Mondial Agerpres Actualizează Lumea
vizitati articolul complet aici : https://www.agerpres.ro/stiri/2018/08/03/centenarulmariiuniri-vrancea-ample-manifestari-in-perioada-3-6-august-dedicate-eroilor-cazuti-in-primul-razboi-mondial--155244
Situata la altitudine de 500m, la contactul ultimelor culmi ale muntilor vrancei cu subcarpatii orientali, pe valea paraului susita, la o distanta de 82 km de focsani. Mausoleul și muzeul soveja este un muzeu județean din dragosloveni. Sursa www.rador.ro va fi citată, cu link către site, în primul paragraf, iar la sfârşitul ultimului paragraf.

Terenul ridicat cu mult peste.

Aici odihnesc ostași căzuți pe aceste plaiuri în războiul 1916. Ultimul obiectiv vizitat, în ordine, dintre mausoleele vrancei, este cel de la soveja, pe valea șușiței în sus, la peste 50 de km de tișița, spre munți (dn 2l). Adăpostește în cripte oseminte ale ostașilor români și ruși.

Posting Komentar untuk "Mausoleul De La Soveja"